Bibelot<!-- --> | Okaia - Creative digital agency

Maak kennis met Bibelot's digitale dansvloer

Diensten

  • Identiteit
  • Webdesign
  • UX / UI
  • Development

Voorloper van lokale muzikale evenementen

Bibelot is een ware pionier op gebied van poppodia in Nederland. Als frontrunner zijnde, zocht het bedrijf naar een identiteit en website die het unieke ritme van Bibelot omtoveren tot een visuele taal.

Aan Okaia de taak een sprekende identiteit te ontwerpen, met grootse danspassen en dynamisch beeld, om de identiteit van Bibelot te versterken en herkenbaarheid te vergroten.

Een eigen ritme in een wereld vol geluid

Bibelot’s nieuwe visuele identiteit laat haar kenmerkende eigenschappen horen. Laat je betoveren op de digitale dansvloer, waarop beweging en vernieuwing centraal staan.

Met de grootse interacties of juist prikkelarme weergave creëert de Bibelot website een unieke omgeving waarin ieder zijn eigen ritme kan vinden.

Plaatje aan de muur

De ronde vormen zijn kenmerkend voor de identiteit van Bibelot. In iedere interactie brengen we dit terug, om consistentie en herkenbaarheid van de stijl te vergroten.

De cirkel krijgt een prominente rol in de huisstijl en is kenmerkend voor een pionier als Bibelot op gebied van muziek (evenementen) - denk maar aan een LP of CD.

Niet te missen

De opvallende kleuren maken de huisstijl van Bibelot duidelijk herkenbaar. De onverwachte combinatie van kleuren sluit naadloos aan op de vernieuwende stijl.