Samen creëren we vandaag de merken van morgen

Er kan veel ontstaan als je voorop durft te lopen, als je durft op te schudden. Wij werken aan een een duurzamere, inclusievere wereld. Onderling, als collega’s. Maar ook in samenwerking met partners, klanten en leveranciers.

Luister naar onze Spotify playlist

Wat wij belangrijk vinden

Laat je verwonderen

Wie zich verwondert kijkt verder, is gemotiveerd en gedreven. Waar wordt jij enthousiast van? Ontwikkel je, neem ons mee, volg je gevoel! Leer nieuwe competenties of open deuren die eerder gesloten leken. Je zal je verbazen hoe goed dat je doet.

Vergeet de tijd

Soms zit je zo diep in een taak dat de halve dag aan je voorbij gaat. Dit noemen wij Flow. Tijdens zo’n Flow ontstaan magische dingen, dus doen wij er alles aan om dit te bevorderen. Werk waar, wanneer of hoe je maar wilt. Wij hopen dat je de tijd verliest en plezier hebt in wat je doet.

Kleur buiten de kaders

Klein team. Geen hiërarchie. Jouw mening telt en is essentieel, ook als daar niet om gevraagd wordt. We helpen merken écht verder door onze kijk op zaken te geven, goed onderbouwd en met een open blik. Geen jaknikkers, maar een kritische vriend die het beste met je voor heeft.

Wees creatief

Mooie dingen. Daar worden wij gelukkig van. Dat kan vormgeving zijn, maar ook goed opgebouwde code, een gebruiksvriendelijke interface of een hele fijne samenwerking. Laat je inspireren, zoek de schoonheid en denk verder. Haal het maximale uit jezelf en anderen.

Heb de beste intenties

Alleen ben je nergens. Samenwerken is essentieel. Zoals we met elkaar werken, werken we ook graag met onze partners. Dat betekent een-op-een-contact en altijd de volledige aandacht. Langdurige samen- werkingen en korte lijnen. Transparant en open.

Martijn

Managing Director

Sam

Creative Director

Merijn

Digital Lead

Stacey

Content Marketeer

Michael

Head of Technology

Daniel

Head of Operations

Juliette

Digital Designer

Niels

Development Lead

Lotte

Brand Designer

Sander

Brand Designer

We werken graag met merken die het anders doen, omdat we geloven dat het anders kán.

We streven naar een duurzamere, inclusievere wereld, en gaan graag de samenwerking aan met merken die ervan overtuigd zijn dat er meer mogelijk is.

Zo creëren we de merken van morgen. Er kan veel ontstaan als je voorop durft te lopen, als je durft op te schudden. Daar zetten we ons voor in.

Wij weten ook: daar waar verandering het hardste nodig is, zit niet altijd het geld. Schroom daarom niet om met ons in contact te komen. We groeien graag met onze partners mee.

Awards & Erkenningen

FONK150
2022
CSS Design Awards
2022
Awwwards
2021

Wij zijn in vorm. Jij ook?

Wij komen graag (digitaal) op de koffie om over jouw plannen te praten.