levvr<!-- --> | Okaia - Creative digital agency
Levvr

Levvr’s hefboom van kennis en data

Diensten

  • Identiteit
  • Webdesign
  • UX / UI
  • Illustratie

Ambities waarmaken staat bij Levvr hoog op de agenda

Start-up Levvr bouwt aan een no-code platform voor de bouwsector. Een systeem waarin processen zijn geoptimaliseerd en bouwprojecten beheersbaar en overzichtelijk worden.

Het zoeken naar dit evenwicht staat centraal in de identiteit van Levvr. Vormen balanceren, vinden stabiliteit en bereiken een nieuwe onderlinge harmonie.

De aandacht trekken door het net even anders te doen

De gekozen kleuren wijken misschien af van wat je bij een tech start-up mag verwachten, maar ze zijn voor Levvr perfect in balans. Door te spelen met contrasten en verschillende tinten oranje en rood geeft Levvr een rustige, afgewogen indruk.

Een omvangrijke vormtaal om complexe materie eenvoudig uit te leggen

Met een uitgebreide set aan illustraties en iconen zet Levvr zijn verhaal kracht bij. Gebaseerd op het idee van evenwicht, nemen de cirkels, strepen en vlakken verschillende gedaanten aan.

Stuk voor stuk uniek, maar altijd direct identificeerbaar als onderdeel van Levvr door het kleurgebruik en de compositie. Een stijl die niet stil staat maar continu in ontwikkeling is.

"Door de nieuwe branding, website en visualisatie hebben we een echte professionaliseringsslag gemaakt. Het heeft ons geholpen onszelf te positioneren als een frisse nieuwe speler in de markt, die het op een gedurfde manier anders wil gaan doen. De kleurstelling, logo's en algehele uitstraling heeft daar enorm bij geholpen."

- Tom van de Vrede, Co-founder Levvr

Investeringen maken de groeipotentie duidelijk

Met een recente investering van één miljoen euro heeft Levvr de wind in de zeilen. Het team groeit gestaag en het bedrijf wist afgelopen jaar grote namen uit de industrie als Krinkels, Heijmans en Movares aan zich te binden.