Webdesign bureau Rotterdam

Als webdesign bureau in Rotterdam ontwerp en bouwt Okaia websites voor zowel startende als gevestigde organisaties. Met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en conversie ontwerpen wij een digitaal huis, webshop of app voor jouw merk.

WordPress website

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld, en één van de expertises van Okaia. Wij bouwen professionele websites op basis van dit CMS, waarmee we de website optimaliseren voor gebruiksgemak, snelheid en toegankelijkheid. Voor zowel de bezoeker als de beheerder.

Benieuwd naar ons werk? Klik hier om onze portfolio te bekijken.

Webdesign bureau

Als digitaal bureau kan je bij Okaia terecht voor een breed assortiment aan digitale producten. Wij kunnen je helpen met je gehele marketing en communicatie, vanaf het opzetten van een strategie, het ontwerpen van een huisstijl tot het uitrollen van een marketingcampagne.

Wij hebben de creativiteit, kennis en mensen in huis om jouw merk naar het volgende niveau te tillen.

Webshop laten maken

Naast websites behoren ook webshops tot de mogelijkheden. Als Shopify Partner zijn wij gelicenseerd om professionele webshops te maken op dit platform. Maar ook webshops op basis van WordPress en Woocommerce behoren tot de mogelijkheden.

Website laten maken

Toe aan een nieuwe, professionele website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om direct contact op te nemen.

Shake things up