Nedscaper

Het optimaal beveiligen van de digitale wereld is één van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Als nieuwe speler op het gebied van cloud security zoekt Nedscaper een logo, huisstijl en website die naadloos aansluiten bij de aangeboden diensten.

Branding
Wireframing
Webdesign
Front-end development

Focus op betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Nedscaper enorm belangrijk, maar hoe combineer je dit met een innovatieve en een internationale uitstraling? Met een kantoor in Amsterdam en Kaapstad zijn de ambities groot.

Het resultaat: een visuele identiteit die verbinding en veiligheid uitstraalt. Met zelfverzekerde kleuren en een forse letter. Een donkere website, dat door lichte accentkleuren en fotografie opvallend en verfrissend is.

Gericht op conversie

De website richt zich volledig op een B2B-doelgroep. Aan de hand van verschillende type pagina’s vindt de bezoeker relevante informatie, onafhankelijk van de fase in het aankoopproces waarin hij/zij zich bevindt. Het verhaal van Nedscaper is voelbaar in fotografie, titels en verhelderende iconen, zonder de conversie uit het oog te verliezen. 

Van avatar op de sociale kanalen tot presentatie templates: de identiteit van Nedscaper is tot in de puntjes uitgerold.