Freeday

Freeday gebruikt Robotic Process Automation en Artificial Intelligence om digitale medewerkers in je organisatie aan het werk te zetten. Hoe geef je robots een gezicht?

Branding
Webdesign
Webdevelopment

Work smart and get more done

Uitzendbureau annex IT bedrijf Freeday, verhuurt ‘digitale medewerkers’. Collega’s die enkel uit code bestaan en simpel, repetitief werk kunnen uitvoeren zodat échte mensen zich op de moeilijkere werkzaamheden kunnen richten en zo productiever en gelukkiger worden.

Deze enorme groeimarkt staat nog in de babyschoenen. Freeday speelt hier slim op in, de ambities zijn groot. Aan Okaia de taak deze ambities te vertalen in een onderscheidende identiteit, die zonder al te veel woorden te gebruiken het concept van deze innovatieve dienst duidelijk maakt.

Aangenaam, ik ben John

Iedere digitale werknemer is voorzien van een persona. Met een eigen naam, achtergrond en illustratie. Deze illustraties vormen de basis van de huisstijl en geven een gezicht aan de code.

Zoek je een financieel expert, HR super star of klantenservice specialist? Freeday heeft het in huis. Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan maken ze een robot op maat!