FIELD

Als innovatieve adviseur en detacheerder in het omgevingsrecht en engineering verzorgt FIELD flexibel personeel voor uiteenlopende partijen en spraakmakende projecten. Bouwend aan een sterk image en innovatieve werkwijze hebben wij de handen ineengeslagen.

Webdesign
Development
Strategie
Campagne

FIELD Happiness Index

Okaia voorziet onder meer in een nieuwe merkstrategie, vormgeving, campagne ideeën en website. Centraal hierin staat de FIELD Happiness Index. Een tool waarmee FIELD het werkgeluk van haar werknemers kan meten en monitoren. Want werkgeluk staat voorop in de visie en werkwijze van FIELD.

Daarnaast is de FIELD Happiness Index een wervingstool via social media. Want hoe gelukkig ben jij eigenijk met je huidige baan? En kan dat beter? Met de FHI weet je dat direct! Volledig responsive en SEO geoptimaliseerd.

De werknemers centraal

Op de website van FIELD staan de werknemers centraal. Interviews en sterke cases vormen het hart van de digitale beleving. Alles om het werkgeluk van de FIELD’ers te laten zien en het verhaal van de organisatie uit te dragen.

Met een eenvoudige, duidelijke navigatie. Een goed gevulde blog, een hoop achtergrondinformatie en een duidelijk onderscheid tussen de pagina’s voor werknemers en bedrijven.