CarlijnQ

Vier de jeugd! Het Rotterdamse kledingmerk CarlijnQ gooit internationaal hoge ogen met hun uitgesproken patronen en eigenzinnige kinderkleding. Aan Okaia de taak dit bijzondere merk de digitale aanwezigheid te geven die het verdient.

Branding
Webdesign
Webdevelopment

Celebrating childhood

Een eigenwijze webshop. Een tikkeltje tegendraads, uitdagend en speels. De olijke, open blik van een kind had het kunnen bedenken. Maar het werkt als een trein op zowel desktop als mobiel. Bezoekers vinden in een paar klikken meer dan waar ze naar op zoek waren, of doen inspiratie op over de nieuwe collectie.

Met uitdagende tekeningen en beeldelementen die het merk uitdragen en de beeldtaal van CarlijnQ versterken. De producten komen duidelijk naar voren, eveneens het duurzame verhaal van het merk. Je wordt er spontaan vrolijk van.

Shopify als basis

Gebouwd op het ijzersterke e-commerce platform van Shopify. Razendsnel zonder concessies te doen aan gebruiksgemak en vindbaarheid. Innovatieve functies als een quick shop, instant search, spaarprogramma’s en shop the look maken de website een feestje om te gebruiken.

Gebouwd met flexibele blokken die het mogelijk maken om iedere pagina naar wens in te delen of aan te passen. Allemaal door CarlijnQ zelf te beheren in de customizer van Shopify. It start’s with a smile!