42workspace

Een voorloper in co-working en flexibele werkplekken die tal van innovatieve start-ups herbergt. Sommige gaan al jaren mee, anderen komen net om de hoek kijken. Deze bedrijven zijn constant in beweging en daarmee op zoek naar een flexibele werkplek om op of af te schalen. 42workspace biedt deze ruimte en probeert te verbinden door middel van gezamenlijke ruimtes, netwerkevenementen en talks.

Webdesign
UX / UI design
Front-end development

De vraag

Hoe positioneer je een tech georiënteerde co-working kantoor? Meer dan 40 bedrijven zijn gevestigd in 42workspace, en gebruiken de locatie, evenementen, community en kennis om hun bedrijf te laten groeien.

De originele website sluit niet meer goed aan bij de wensen en de focus op conversie kan beter. 42workspace wilt zo snel mogelijk alle bureau’s verhuren, en tegelijkertijd een sterke community opbouwen. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Het resultaat

Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Okaia 42workspace ondersteund op het gebied van strategie en de digitale uitingen. Tijdens wekelijkse sessies zijn de ideeën doorgenomen en concreet gemaakt, met onder andere een nieuwe website als resultaat.

Daarnaast denkt Okaia strategisch mee over de invulling van de community. Zo wordt er gebrainstormd over het verhogen van de conversie, het optimaliseren van de onboarding en het binnenhalen van meer evenementen.